Perşembe, Aralık 22, 2016

Astroloji Ve Akrep Burcu

Günümüzde Astroloji, hayatımızı şekillendiren önemli etkenlerden biri haline geldi. Bazen sağlığımızla ilgili kararlar verirken, bazen seyahate çıkarken, bazen iş kurarken bazen de evlilik gibi büyük kararlar alırken acaba astroloğumuz bu konuda ne diyor diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. Gök cisimlerinin hayatımız üzerine, karakterimiz üzerine etkileri kanıtlanmış. Yüzyıllar önce atalarımız bile bir savaş hazırlığı yapacakları zaman yıldızların hareketlerine göre karar verirlermiş. Geçmişten günümüze kadar gelişen astroloji aslında bir bilimdir. Çoğu insanın astroloji haritasına önem vermesi de bundan kaynaklanır. Burç yorumları neredeyse her gazetede yer alıyor. Sadece gazete değil dergi ve birçok internet siteleri de yer veriyor bu yorumlara. Her burç için ayrı ayrı yorumlamaların yer verildiği bu köşeler en çok okunan bölümler.
Bu burçlardan 24 Ekim – 22 Kasım tarihi arasında doğanların burcu Akrep’tir. Akrep denilince akla şehvet geliyor. Ayrıca soğukkanlı olmaları en belirgin özellikleri. Gözü kara olan akrep burçlarının sezgileri güçlü ve algıları yüksektir. Akrep burçları sessiz görünseler de içten içe biriktirirler. Bu durumun oluşmasında kıskanç olmalarının da etkisi büyüktür. Elle Dergisi, Akrep burcunun tüm özelliklerini, karakter yapısını, uzun uzun anlatmış. Elle ile çocuk akrep, anne akrep, baba akrep hatta âşık akrep hal ve hareketleri hakkında fikir elde edebilirsiniz. İnterneti olan herkesin bu dergiye ulaşması mümkün. İnternet sitesini takip ederek merak edilen bilgilere, o günün burç yorumlarına ve uzman astroloğun tavsiyelerine ulaşabiliriz. Günlük yapılan burç yorumlamalarının yanı sıra haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarına ulaşmak da mümkün.

Burç yorumlarıyla birçok tavsiyelere de yer verilmiş. Anlatımlar uzun tutularak bilgi vermek amaçlanmış. Elle internet sayfasından astrolog ile iletişim kurarak özel yorumlar alınabiliyor. 71 yıldır bizlere hizmet sunan Elle verdiği güven ve kalitesi sayesinde günümüze kadar gelmiş. Elle Dergisi’nin akrep burcu yorumlarını severek okuyorum. Astroloğun verdiği tavsiyeler ile olumlu sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. En güvenilir bilgilere ulaşmak için herkesin tercih ettiği bu köklü dergiyi ziyaret etmelisiniz. Akrep burcu ile ilgili merak edilen ne varsa Elle internet sitesinde bulacaksınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder