Çarşamba, Mayıs 08, 2013

Clinique Kullananlar parmak kaldırsın!




Clinique ile sanıyorum 2009 yılında tanıştım.. Herşey yüzümde çıkan güneş lekeleriyle başladı... Şimdiyse makyaj malzemelerimin neredeyse tamamını Clinique' den alıyorum...

Even Better Clinical Koyu Leke Serumu

Clinique Even Better After serisinin yüz serumu ile 3 ayda elmacık kemiklerimdeki lekelerimden tamamen kurtuldum. Evet insana zor geliyor hergün bıkmadan usanmadan kullanmak ama inanın sonucu görünce iyiki kullanmışım diyeceksiniz.
Clinique Diyor ki;
Dermatologlar tarafından geliştirilmiş, güvenilir formül. Klinik testlerde 4, 8 ve 12 haftalık kullanımlarda koyu leke görünümünde %58'e varan iyileşme gözlemlendiği kanıtlanmıştır. Tüm cilt tipleri 4 hafta içinde gözle görülür sonuçlar alır. Geçmiş sivilce izleri iyileşir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanın. Güneş koruması kullanmayı unutmayın. 
Daha hızlı sonuçlar için Even Better Fondöten SPF 15 ile birlikte kullanın. 4 hafta içinde gözle görülür sonuçlar. 30 ml boyu günde iki kez kullanım ile yaklaşık 4 haftada biter. 50 ml boyu ise günde iki kez kullanımla 6 haftada biter. Cilt Tipleri: Tüm Cilt Tipler

---------------------------------------------------------------------------------
Perfectly Real Fondöten
Cilt tonum çok açık, o nedenle cillerim, ufak ufak izlerim çok belli oluyor. Bu nedenle akşamları çıkarken fondoten kullanıyorum. Önceleri Even Better After serisinin fondotenini kullanırken, başka bi ürünü denemeye karar verdim ve doğal bir görünüm sağlayan Perfectly Real 'i denemeye karar verdim. Sonuç mutluyum aşırı yoğun bir kapatıcılığı yok ancak bu nedenle daha normal gözükmenizi sağlıyor yüzde fondoten yokmuş hissini yaşatıyor.
Clinique Diyor ki;
Hiç makyaj yokmuş hissi. Cildinizdeki mükemmel, doğal görünümü keşfedin. Ekstra hafif likit formülü yağsız ve anti-alerjiktir.Cilt Tipleri: 2- Kuru Karma, 3- Yagli
Formül: Likit Kapatıcı: Orta Faydaları: Doğal ve pürüzsüz görünüm
---------------------------------------------------------------------------------
Almost Powder Pudra SPF 15
  • Gün içinde fondoten kullanmayı pek sevmediğimden, pudra kullanmayı tercih ediyorum. Hem cildi pamuk gibi gösteriyor hem de uygulaması kolay. Ayrıca yine çok yoğun kapatıcı etkisinin olmaması doğallıktan uzaklaştırmıyor.

Clinique diyor ki;
Mineralin de ötesinde. Cilt daha rahat ve mutlu görünür. Uzun süre kalıcı formül, geniş gözenek görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. İçeriğindeki SPF ve antioksidanlar cildi korur. Doğal görünüm ve mükemmelleştirici özelliği ile cildiniz sanki hiç makyaj yapmamış gibi rahat hissedilir. Sünger veya fırça ile gözünüz kapalı bile uygulayabilirsiniz!
  • Cilt Tipleri: Tüm Cilt Tipleri Formül: Sıkıştırılmış Pudra Kapatıcı: Transparan, orta derece
  • Faydaları: Doğal görünüm, mineral zengini

---------------------------------------------------------------------------------
Airbrush Gözaltı Kapatıcısı
Yummy, en sevdiğim ürünlerden biri:) gözlerim altına üstüne uyguluyorum ve abartısız 
bir aydınlığa sahip oluyorum. Ayrıca göz üzerinde bunun üzerine makyaj yaptığınızda 
kalıcılığı artıyor.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alın kullanın:)

Clinique diyor ki;
Anında göz çevresindeki ince çizgi ve kırışık görünümünü azaltır. Aydınlatıcı içeriği ile gözaltı morluklarını maskeler. Kremsi, hafif formülü uygulama fırçasıyla kolaylıkla sürülür. Oftalmoloji testinden geçmiştir.
  • Formül: Likit Gözaltı Kapatıcısı Kapatıcı: Şeffaf Faydaları: Aydınlatır, mükemmelleştirir
---------------------------------------------------------------------------------
True Bronze Bronzlaştırıcı Pudra

Bronze, şüphesiz beni gibi yaz kış beyaz birisi için kurtarıcılardandır. abartısız kullanımda çok güzel bir görüntü sağlarsınız... Ayrıca pamuk gibi yumuşacık bir uygulaması var. 

Clinique diyor ki;
Hafif pudra bronzlaştırıcı cildinizde doğal güneş yanığı etkisi yaratır. İstediğiniz ölçüde bronzluğu sağlamak için kolayca karıştırılarak uygulanır. Anında bronz bir ışıltı için mükemmeldir. Uzun süre kalıcı. Yağsızdır.
  • Cilt Tipleri: Tüm Cilt Tipleri Formül: Pudra


---------------------------------------------------------------------------------
Blushing Blush Allık
Benim canım yanacıklarımda ipek gibi duran yegane allıklardan biridir kesinlikle..
Nasıl da bi severim şeftali tonunu:) hem canlı hem sevimli gösterir insanı:) 
Clinique diyor ki;
İpeksi formül, doğal bir görünüm için yanaklarda eşit olarak yayılır. Yanaklarınızda taze, canlı bir görünüm için özel olarak tasarlanmış fırçası ile uygulama yapabilirsiniz. Uzun süre etkili, doğal tonlar. Yağsızdır. Formül: Pudra


---------------------------------------------------------------------------------
Colour Surge Eye Shadow Duo Göz Farı

Far dediğin kalıcı olur, ışıltı verir, yumuşak olur, alerji yapmaz diyenlerdenseniz aradığınız far bu olabilir. Benim kesinlikle favorimdir. aşağıdaki renklerde en sevdiğim renkleridir... Deneyin görün:)
Clinique diyor ki;
Birbirini tamamlayan uyumlu renklerden oluşan far paleti. Kremsi dokusuyla tek 
bir dokunuşta etkili renk verir. Rahat, hafif yapısıyla uzun süre kalıcılık sağlar. Karıştırılarak kullanılabilir. Oftalmoloji testinden geçmiştir. Formül: Pudra

---------------------------------------------------------------------------------
Chubby Stick Intense Nemlendirici Kalem Ruj


Ve canım cicim chubby stick im, bayılıyorum bunu kullanmaya renkleri çok güzel kullanımı kolay ve dokusu çok güzel:)Yiyesi geliyor insanın kullandıkça:)
Clinique diyor ki;
8 farklı renk seçeneği ile yoğun renk verme özelliğinin yanında dudaklara ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayacak birçok faydalı içeriğe de sahiptir. Uygulandığı andan itibaren dudakları neme doyurarak, rahatlatır. Düzenli kullanıldığında dudakların nemlendirilmesinde gözle görülür fark yaratır, dudak üzerinde oluşan çizgileri ve pullanmayı azaltır. Üstelik bu bakımı sağlamak için yoğun renklerden vazgeçmenize gerek yok.  İçeriğindeki Shea Butter, Mango Seed Butter ve Jojoba Seed Oil karışımı harika renklerin içerisine muhteşem bir nem bakımı katar.





----------------------------------------------------------------------------------

Peki Neden Clinique? sorusuna ise cevapları;

Clinique, Harika Bir Cilt Yaratılabilir felsefesine dayanarak dermatologlar tarafından kurulan ilk kozmetik markasıdır. Her biri özenle yaratılmış olan Clinique cilt bakımı ve makyaj ürünleri, Alerji Testinden Geçmiştir ve %100 Parfümsüzdür - Alerjinin yüzyılımızın en önemli problemi olduğunu düşünürsek bunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarız.
Biz, her cildin - sizin cildinizin de - harika bir cilt olabileceğine inanıyoruz.
şte bu nedenle cilt bakımından makyaj ürünlerine kadar tüm ürünlerimiz dermatolojik kökenlerimize dayanmaktadır. Tüm farklı cilt tipleri ve endişeleri için özel çözümler ve farklı cilt tiplerinin rahatlığına odaklanmış ürünler, sektördeki en iyi eğitimi almış uzmanlarımızla bir araya geldiğinde Clinique'i nesiller boyu güvenilen bir dost ve kişisel güzelliğin dünyadaki sembolü haline getiriyor. Clinique, dünyanın lider prestijli cilt bakımı ve kozmetik markalarından biridir ve bugün tüm dünyada 130'dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir.
Şimdi öğrenin - ve bırakın cildiniz karar versin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder