Çarşamba, Ağustos 17, 2016

Düğün Bitti, Toparlanın, Balayına Gidiyoruz!


Evlilik, her çiftin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek ise zorlu süreçlerden geçer.
Ev, eşya, düğün telaşı derken yoğun ve stresli bir sürecin içindesinizdir.
Sürecin belki de en keyifli yanı, balayına gitmektir.
Ama bu bazen o kadar da kolay gerçekleşmez. Hayalinizdeki balayı için kendinizi günlerce düşünürken bulabilirsiniz.
Sizin için en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış turların düzenlendiğini biliyor muydunuz?
Balayı turları, keşfetmeyi seven ve eğlenceden taviz vermeyen çiftler için birebir.
Hayatınızda belki de bir defa gideceğiniz balayı için kendinizi sınırlamayın.
Daha önceden hiç görmediğiniz romantik bir şehrin sokaklarında, egzotik bir adanın ortasında özgürce dolaşma şansı sizin elinizde. Jolly Tur’un sunduğu olanaklar, hayalinizdeki balayının karşılığını veriyor.
Balayında gidilecek turlar arasında İbiza, Doğu Amerika, Maldivler, Küba, Seychelles, Phuket, Mykonos gibi tur seçenekleri Jolly Tur’un balayı turları sayfasına yer alıyor.
İbiza, insanların gündüz uyuyup gece yaşadığı; müzik, giyim, eğlence konusunda son modanın belirlendiği ve tüm dünyaya yayıldığı renkli bir adadır.
İbiza, balayına gidecek çiftler için Jolly Tur’un sağladığı kampanyalı ödeme imkânlarıyla artık çok daha kolay.
Tarihi yapıları, müzeleri, vadileri ve rengârenk şehir merkeziyle Küba’da geçireceğiniz keyifli vakitleri yine Jolly Tur sizler için avantajlarıyla birlikte sunuyor.
Yunan adalarının en uğrak yeri olan Mykonos’ta sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceye, Bangkok&Phuket&Singapur’da yaşayacağınız sayısız maceraya, Batı Amerika’da yer alan sahil kasabalarında bambaşka yaşantılara tanıklık etmek için fırsatları kaçırmayın.

Gideceğiniz yerde çiftler için özel olarak tasarlanmış lüks otellerde konaklama ihtiyacınız da Jolly Tur’un paketlerinin içerisinde yer alıyor.
Rehber eşliğinde, yabancısı olduğunuz ülkeler hakkındaki soru işaretlerinizi giderebilirsiniz. Ayrıca, geçireceğiniz serbest zamanlarda da özgürce keşif yapabileceksiniz.
Bunların dışında kalan bütün ihtiyaçlarınız da, güven duyacağınız hizmetlerin karşılığında size sunuluyor. Dünyanın birbirinden güzel kumsallarında denizin ve güneşin keyfini çıkarmak için en doğru zamandayız.
Bütün yaşayacaklarınızı fotoğraflamayı da ihmal etmemeniz öneriliyor.
Jolly Tur’un müşterilerine sunduğu balayı turları, çiftlerin evliliklerinin ilk günlerinde yıllar sonra asla unutmayacakları benzersiz bir deneyim vaat ediyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder