Pazartesi, Haziran 17, 2013

Vanilya Club Siparişi

Bir blogda gördüğüm Vanilya Club' ı denemeye karar verdim ve üye oldum.. Perşembe günü üye olup sürprizimi beklemeye başladım, cumartesi elimdeydi...

Vanilya Club ne derseniz kendilerini şöyle anlatmışlar;



Vanilya Club üyesi olarak her ay, saç bakımından parfüme, cilt bakımından makyaja kadar, birçok kategoride en iyi güzellik ürünlerini keşfedeceksiniz ve kısa sürede kendi güzellik uzmanınız olacaksınız.
Yalnızca kalitesine güvendiğimiz markaları ve denediğimiz ürünleri sizlerle paylaşacağız. Güzelliğin sırlarını, kimi zaman Harvey Nichols'un ışıltılı dünyasında, kimi zamansa lüks eczane standlarında, dermokozmetik markalarında arayacağız. Bazen lüks kuaförlere konuk olup, kullandıkları markaları evinize getireceğiz, bazense Watsons'a, Gratis'e gidip kendimizi şımartacağız. Bir yandan organik kozmetiğe, bir yandan ünlülerin makyaj çantalarına birlikte göz atacağız.
Bir ay La Prairie ile yükseklerden uçacağız, bir ay L'Occitane ile doğaya koşacağız. Kutunuz evinize geldiğinde kimi zaman soluğu Sevil'de, Tekin Acar'da, kimi zamansa Boyner mağazalarında alacağız. Hediye ve indirim çekleri ile ayrıcalıklar dünyası bizleri bekliyor olacak!
Vanilya Club'da bir yılda 60'a yakın ürün ve markayı birlikte keşfedeceğiz. İnternet sitemizde tüm gönderdiğimiz ürünlere ait zengin bir içerik sizleri bekliyor olacak. Bir yandan bu büyülü dünyayı keşfederken, bir yandan da markalara tüm beğeni, eleştiri ve temennilerimizi birlikte ileteceğiz. Sizler de bizimle birlikte kozmetik dünyasını keşfetmeye hazır mısınız?Vanilya Club'a katılın ve bu büyülü dünyada yerinizi hemen alın!

Denemekten zarar gelmez diyerek en küçük paket olan aylık paketi aldım...
Paketimin içinden yandaki resimde gördükleriniz çıktı (4 adet CHINA GLAZE oje(1 i çatlayan), 1 adet NUXE vucut peelingi, 1 adet LCN fondoten, 1 adet CHI marka saç bakım yağı, 2 paket tırnak stickerı,1 adet DAVIDOFF ENERGY parfum)... Çok mutlu oldum diyemeyeceğim ancak yinede 35-Tl için kargo masrafının da içinde olduğunu düşünürseniz fena değildi... Tırnaklarına düşkün olanların sevecekleri bir paket olabilir... Ama şansımı temmuz da tekrar deneyeceğim:)

Dip Not: CHI saç bakım yağını denedim büyük boyunu en kısa zamanda edineceğim...

Bu paketi arkadaşlarınıza hediye edebilir, onları mutlu edebilirsiniz :)
Site için tıktık:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder